Valitse ravintola ja varaa

Oululaisena ravintolana puhtaus ja pohjoisuus ovat meille kunnia-asioita. Listoiltamme löydät runsaasti paikallisista aineksista ja kauden raaka-aineista valmistettua lähiruokaa, mutta myös makuja muualta. Puistolasta voit varata käyttöösi pöydän päivälliselle, illalliselle tai BRUNSSILLE.


Seurueille jotka haluavat rauhallista ja tunnelmallista yksityistä tilaa, suosittelemme viinikellarikabinettiamme, klikkaamalla tästä pääset katsomaan kabinettiin tarjoilemaamme kabinettimenua:   

https://www.ravintolapuistola.fi/kabinetit 

Samalle päivälle varaukset pyydämme tekemään suoraan puhelimitse: p. 020 792 8210.

Valitse Puistola

Á la Carte ja Brunssi

Kabinetti - Viinikellari

Kabinetti - Junnelius

Cantinan tiimi työskentelee aukioloaikoina joten pahoittelemme jos sähköpostitiedusteluihin aukioloaikojen ulkopuolella ei heti vastata!

Ryhmille otamme mahdollisuuksien mukaan varauksia. Ryhmän koko on oltava minimissään 6 hlö ja maksimissaan se voi olla 36 henkilöä. Ryhmiltä yli 10 hlöä pyydämme pizzatilaukset ennakkoon jotta varmistamme pizzojen ja raaka-aineiden saatavuuden. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla kysymyksilläsi! pizzeria@cantina.fi 

Muistathan myös varata samalla ennakkoon gluteenittoman pizzapohjan jota valmistamme Classic Italo -pizzaan.
Gluteenittoman pizzapohjan lisähinta on 2,5 € /pohja.
Samalle päivälle varaukset pyydämme tekemään suoraan puhelimitse: p. 020 792 8212.

Valitse Cantina
Mutkaton meininki, hyvä ruoka ja jalot viinit. Niistä on Pannun valikoima tehty. Pannun listat suorastaan notkuvat erilaisia annoksia, joista jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Varauksia otamme rajoitetusti ja minimissään 6 hlön ryhmille. 
Samalle päivälle varaukset pyydämme tekemään suoraan puhelimitse: p. 020 792 8200.
Valitse Pannu