Valitse ravintola ja varaa

Oululaisena ravintolana puhtaus ja pohjoisuus ovat meille kunnia-asioita. Listoiltamme löydät runsaasti paikallisista aineksista ja kauden raaka-aineista valmistettua lähiruokaa, mutta myös makuja muualta. Puistolasta voit varata käyttöösi kabinetin tai pöydän päivälliselle tai brunssille. Tästä voit varata paikkasi 5.8. katutanssibrunssille. Kattaukset klo 10/11/12, ohjelma klo 11-14.

Valitse Puistola

Cantinan tiimi työskentelee aukioloaikoina joten pahoittelemme jos sähköpostitiedusteluihin aukioloaikojen ulkopuolella ei heti vastata!

Ryhmille otamme mahdollisuuksien mukaan varauksia. Ryhmän koko on oltava minimissään 8 hlö ja maksimissaan se voi olla 30 henkilöä. Ryhmiltä pyydämme pizzatilaukset ennakkoon jotta varmistamme pizzojen saatavuuden. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla kysymyksilläsi! pizzeria@cantina.fi 

Valitse Cantina
Mutkaton meininki, hyvä ruoka ja jalot viinit. Niistä on Pannun valikoima tehty. Pannun listat suorastaan notkuvat erilaisia annoksia, joista jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Varauksia otamme rajoitetusti ja minimissään 6 hlön ryhmille.
Valitse Pannu